Apariție de carte

Cu mare bucurie facem public anunțul că la editura Corint a apărut cea mai “completă și recentă” monografie a comunei noastre. Două mari personalități, profesorii Ștefan Drăgana și Constantin Filip, ambii din comuna Piatra, au reușit să adune și să pună cap la cap date istorice, fotografii și informații importante despre comuna Piatra judetul Teleorman. Monografia comunei Piatra, judetul Teleorman. O carte pe care abia aștept să o citesc iar apoi să o așez pe raftul special din biblioteca mea. Felicitări și mulțumiri domnilor profesori, și tuturor celor care au contribuit la apariția acestei cărți!

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Apariție de carte

 1. Cristina P. says:

  Am terminat de citit Monografia. Este o lucrare pe care fiecare pietrean trebuie să o aibă în casă. Citind, îmi doream să nu se mai termine. Am aflat lucruri despre care, mărturisesc, nu știam. Mulțumim mult Domnilor Profesori pentru efortul depus la scrierea acestei monografii și pentru informațiile oferite!

  Like

 2. Rozalia says:

  Buna ziua,

  Va rog, Cartea se poate comanda online?

  Mulțumesc,
  Rozalia

  Like

  • sg says:

   Bună ziua, nu cred că există vreo librărie care să o comercializeze on-line. Aș putea însă să vă trimit un email cu contactul dl. Drăgana. Sunt sigur că v-ar ajuta

   Like

 3. Eugen Mărunțelu says:

  De curând am citit Monografia comunei Piatra din județul Teleorman. Aproape pe nerăsuflate. A fost o mare bucurie sufletească ținând cont de faptul că domnul Drăgana Ștefan mi-a fost profesor de biologie la liceu.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s